logo

Mostra’t

© Mostra't 2019
Política de privacitat - Mostra't
4050
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-4050,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

  1. Qui és el responsable del tractament de les dades?
  2. Quina és la legitimació per el tractament de les dades?
  3. Quina informació tractem?
  4. Amb quina finalitat tractem les dades?
  5. A quins destinataris s’envien les dades?
  6. Quins drets té l’usuari envers a les dades que facilita?
  7. Com protegim les dades dels nostres usuaris?
  8. Cookies
  9. Modificacions
  10. Legislació aplicable

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES

 

RESPONSABLE: 

David Diaz Dangla (en endavant MOSTRA’T).

FINALITAT:

Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin i la resolució de dubtes i consultes. Les dades seran conservades mentre existeixi relació entre les parts.

LEGITIMACIÓ:

Consentiment de l’interessat.

DESTINATARIS:

MOSTRA’T no cedirà les dades dels usuaris a tercers, tret d’obligació legal o que es trobi en una relació contractual, per lo qual s’establiran les clàusules de confidencialitat corresponents i es sol·licitarà autorització prèvia al usuari.

DRETS:

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com oposar-se al tractament i altres drets que s’expliquen a l’apartat 6.

 

 

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES?

 

Aquesta és la informació rellevant del Responsable del Tractament de les dades personals que tracta i son facilitades pels usuaris.

Identitat:

David Diaz Dangla (en endavant MOSTRA’T)

Domicili:

Carrer Aribau 1, 08303, Mataró, Barcelona.

Telèfon:

687 20 11 77

Correu electrònic:

hola@mostrat.cat

 

 

2. QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER EL TRACTAMENT DE LES DADES?

 

La base legal pel tractament de les dades és l’execució dels correus web de MOSTRA’T .El correu electrònic enviat a hola@mostrat.cat el realitza l’interessat i amb ell, dona ple consentiment pel tractament de les seves dades personals.

 

 

3. QUINA INFORMACIÓ TRACTEM?

 

La informació que rebem per part dels usuaris, que serà tractada amb la màxima confidencialitat, es recopila com exposem a continuació.

a) Informació que els usuaris ens faciliten directament: MOSTRA’T recopila i emmagatzema certa informació que l’usuari comparteix.

 

Qualitat de les dades:

L’usuari haurà de garantir, ja sigui davant de MOSTRA’T com davant de tercers, la qualitat de la informació i de les dades personals que proporcioni. Això implica que totes les dades personals i informacions facilitades hauran de ser reals i vertaderes, actualitzades i pertànyer al usuari i no a terceres persones. En el cas que pertanyin a terceres persones, entenem que mitjançant el seu consentiment i sol·licitem que es convidi al esmentat tercer a conèixer els nostres textos legals tant aviat com sigui possible.

 

Modificació de dades:

L’usuari haurà de notificar al MOSTRA’T qualsevol modificació que es produeixi en les dades personals facilitades  responent en qualsevol cas de la veracitat i exactitud de les dades subministrades en cada moment.

 

b) Informació que el usuaris ens faciliten directament:

 

Dades derivades de l’ús de la web:

MOSTRA’T recol·lecta les dades derivades de l’ús de la Web per part del usuari cada vegada que aquest interactua amb la Web.

 

Dades derivades de les cookies:

MOSTRA’T utilitza cookies pròpies per facilitar la navegació als seus usuaris.

 

 

4. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES DADES?

 

Prestació de serveis:

Per aquells serveis o informacion que l’usuari sol·liciti a través del correu electrònic de MOSTRA’T.

 

Comunicació operativa del servei:

Podrem utilitzar les dades personals que els usuaris ens facilitin per realitzar comunicacions via correu electrònic sobre l’operativa del servei.

 

Transmissió de dades a tercers(excepcions):

  • En cas de que sigui estrictament necessari pels serveis sol·licitatsm en cas que MOSTRA’T col·labori amb tercers.
  • Quan MOSTRA’T tingui autorització expressa i inequívoca per part del usuari.
  • Quan es sol·liti per part d’autoritats competents en l’exercici de les seves funcions (per investigar, prevenir o prendre accions relatives a accions il·legals).
  • Si ho requereix una normativa.

 

Territori:

El servei realitzat per MOSTRA’T s’efectua des d’Espanya.

 

Quan temps conservem les dades?

 

MOSTRA’T conservarà les dades personals del usuari el temps que sigui necessari per: complir amb qualsevol dels objectius mencionats en aquesta Política de Privicitat, complir amb la legislació vigent, exigències normatives i normes pertinents dels tribunals competents o, en quaselvol cas, mentre que els hi enviem informació i l’interessat no sol·liciti la seva supressió i/o la seva oposició.

 

 

5. A QUINS DESTINATARIS ES COMUNIQUEN LES DADES?

 

Com s’ha indicat en l’apartat anterior, les dades de caràcter personal que MOSTRA’T, recopili seran exclusivament utilitzades per a la consecució del objecte definit a la Web deMOSTRA’T. Per a la consecució del esmentat objectiu i la correcte prestació dels serveis MOSTRA’T podria compartir certes dades de caràcter personals dels usuaris:

 

  • Previ al requeriment legal, MOSTRA’T podrà compartir informació amb organismes d’autoritats executives i/o tercers amb respecte a peticions d’informació relatives a investigacions de caràcter penal i presumptuoses activitats il·legals.
  • Amb el consentiment de l’usuari: a part de lo establert anteriorment, s’informarà al usuari en el cas de que qualsevol informació sobre el mateix, es posi en coneixement de socis comercials de la web, o bé amb tercers, amb diferent caràcter a les finalitats exposades a la Web de MOSTRA’T. (per exemple amb finalitats comercials), amb l’objecte de que es tingui l’oportunitat de decidir que no es comparteixi la seva informació. Cap de les comunicacions de dades anteriors inclourà vendre, llogar, compartir o revelar de cap altre manera la informació personal de clients amb finalitats comercials, de manera contrària als compromisos adquirits en la present Política de Privacitat.

 

 

6. QUINS DRETS TÉ L’USUARI ENVERS A LES DADES QUE FACILITA?

 

 

L’usuari podrà exercir davant de MOSTRA’T els següents drets:

 

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives al interessat.
  • Dret a sol·licitar la rectificació (dades inexactes) o la supressió (quan les dades ja no siguin necessàries per la finalitat de la qual van ser recollides.
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en aquest cas únicament es conservaran per l’exercici o per la defensa de les reclamacions.
  • Dret a oposar-se al tractament. MOSTRA’T deixarà de tractar les dades, tret per motius legítims imperiosos, o en l’exercici o la defensa de possibles reclamacions,.

 

L’exercici dels drets citats és personalíssim, per lo que serà necessari que l’usuari acrediti la seva identitat.

Per exercir els drets citats previstos a la legislació, l’usuari por dirigir-se a MOSTRA’T a través del correu electrònic hola@mostrat.cat o mitjançant un escrit dirigit a la direcció que consta a l’apartat 1 de la present Política. La comunicació contindrà les següents dades i documents:

 

  • Nom i cognoms del interessat, adjuntant una fotocòpia del DNI o un altre document vàlid que l’identifiqui i, en el seu cas, el de la persona que representi; la utilització de la signatura electrònica eximirà de la presentació d’aquests documents.
  • Indicació del domicili del interessat i petició en la qual es concreta la sol·licitud(el dret que es pretén exercir).

 

L’usuari també tindrà dret a presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de dades/Autoritat de Control corresponent (www.aepd.es) , quan ho consideri convenient.

 

 

7. COM PROTEGIM LES DADES DELS NOSTRES USUARIS?

 

MOSTRA’T informa a l’usuari que s’han adoptat mesures de caràcter tècnic i organitzatives necessàries exigides per la normativa vigent en la matèria de Protecció de Dades per garantir la seguretat de les vostres dades, amb la finalitat d’evitar l’alteració, pèrdua, accés o tractaments no autoritzat dels mateixos.

Tal i com s’ha esmentat, les dades personals facilitades pels usuaris, a través de la Web deMOSTRA’T, no seran cedits a altres entitats o empreses per ser utilitzades pels seus propis interessos. Però, algunes empreses subcontractades pel MOSTRA’T podrien tenir dret a l’accés de les dades i informació personal, sempre sota el control exclusiu de MOSTRA’T, amb l’única finalitat de prestar un servei necessari pel correcte funcionament de la Web de MOSTRA’T.

 

 

8. COOKIES

 

MOSTRA’T informa de que té instal·lades cookies en els seus sistemes. Les cookies són petits arxius de text que el navegador emmagatzema dintre del disc dur del seu ordinador.

Al accedir a la Web deMOSTRA’T el servidor podrà reconèixer la cookie i proporcionar informació sobre la seva última visita, millorant o facilitant l’experiència de navegació. Pot trobar més informació al respecte a la nostra Política de Cookies.

La majoria de navegadors admeten l’ús de cookies de forma automàtica, però pot configurar el seu navegador per ser avisat a la pantalla del seu ordinador sobre la recepció de cookies i, d’aquesta manera, impedir la instal·lació en el seu disc dur.

 

 

9. MODIFICACIONS

 

MOSTRA’T es reserva el dret de modificar aquesta Política de Privacitat d’acord amb la legislació aplicable en cada moment. És per això, que es recomanable que l’usuari revisi periòdicament aquesta Política de Privacitat amb la finalitat d’estar informat del tractament i la protecció de les dades personals, així com dels drets que li corresponen.

 

 

10. LEGISLACIÓ APLICABLE

 

La present Política es regirà i s’interpretarà conforme a la legislació espanyola, al igual que la resolució de qualsevol controvèrsia o divergència relacionada amb el present lloc Web. L’ús dels serveis del present lloc Web, suposa l’acceptació expressa de la jurisdicció espanyola.

Data de la última actualització: febrer del 2019