logo

Mostra’t

© Mostra't 2019
Avís legal - Mostra't
4046
page-template-default,page,page-id-4046,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Avís legal

AVÍS LEGAL

 

 1. Qui som?
 2. Acceptació de les condicions d’ús
 3. Accés al Lloc Web i informació sobre MOSTRA’T
 4. Normes d’ús
 5. Enllaços
 6. Té presencia en altres plataformes i xarxes socials
 7. Propietat Intel·lectual i Industrial
 8. Responsabilitats pel funcionament web
 9. Compliment de la legalitat en matèria de responsabilitats
 10. Duració de les condicions d’ús
 11. El convidem a comunicar qualsevol comentari o dubte
 12. Normativa aplicable i jurisdicció

 

 

En aquest document trobarà tota la informació necessària sobre el serveis que ofereix MOSTRA’T a través de la pàgina web www.mostrat.cat ( en endavant, el Lloc Web) El convidem a llegir-les amb deteniment i consultar-les sempre que vulgui.

Pot dirigir-se a nosaltres a la direcció de correu hola@mostrat.cat .

Estarem encantats d’atendre’l.

 

 

1. QUI SOM?

 

La pàgina web www.mostrat.cat (en endavant Lloc Web) és un domini d’internet amb titularitat de David Diaz Dangla. Les dades identificatives del David Diaz Dangla són:

 • N.I.F.: B-38878429
 • Domicili: Carrer Aribau 1, 08303, Mataró, Barcelona.

Posem a disposició al Lloc Web per facilitar-los l’accés a la informació sobre els nostres productes i serveis, i perquè, en el seu cas, pugui contactar-nos.

 

 

2. ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS

 

Navegant pel Lloc Web accepta plenament totes i cada una de les condicions legals exposades en l’Avís Legal, en la Política de Privacitat i en la Política de cookies.

Per adaptar els textos legals al Lloc Web als continguts de la mateixa en cada moment, ens reservem el dret a realitzar les modificacions oportunes en l’Avís legal, en la Política de Privacitat i en la Política de cookies.

 

 

3. ACCÉS AL LLOC WEB I INFORMACIÓ SOBRE MOSTRA’T

 

L’accés al Lloc Web és totalment gratuït i no requereix el registre dels usuaris.

Aquest Lloc Web té com objectiu fonamental la difusió dels serveis de MOSTRA’T, així com de facilitar la informació de contacte.

A través del Lloc Web, li proporcionarem un mitjà de comunicació per tal de que pugui contactar-nos amb la finalitat de rebre informació sobre els nostres serveis que puguin ser del vostre interès, treballar/col·laborar amb nosaltres, així com per donar resposta a consultes relacionades amb MOSTRA’T, per lo que velarem per controlar que en tot moment la informació que aparegui al Lloc Web sigui certa, precisa i accessible.

MOSTRA’T, no pot garantir la inexistència d’interrupcions o errors en el l’accés del lloc web o al seu contingut, ni que aquest es trobi permanentment actualitzat sense imprecisions o inexactituds. En qualsevol cas, ens comprometen a solucionar els possibles errors, interrupcions en la comunicació i falta d’actualització dels contingut lo abans possible.

 

 

4. NORMES D’ÚS

 

Volem que la nostra web sigui un lloc agradable per tots. Per això, al navegar per la nostra web es compromet a utilitzar-lo amb conformitat de la llei, els bons costums i les presents Condicions. Així mateix, garantitza fer un ús adequat del contingut del Lloc Web i no fer-ho servir per realitzar activitats il·legals o que constitueixin delicte, que atestin contra els drets de tercer o que infringeixin la regulació sobre la propietat intel·lectual i industrial, o qualsevol d’altres normes del l’ordenança jurídica aplicable.

La informació que proporciona la pàgina Web s’utilitza únicament pels serveis que ofereix MOSTRA’T.

L’usuari s’obliga a utilitzar la informació continguda en la present pàgina Web per les seves pròpies necessitats exclusivament i a no realitzar directe o indirectament cap tipus d’explotació comercials dels continguts i serveis al que té accés.

Com usuari del Lloc Web, reconeix i accepta que és l’únic responsable de l’ús que realitzi del mateix, i dels serveis i continguts accessibles a través del Lloc Web.

Per això, entre altres activitats, l’usuari es compromet a:

 1. No introduir o difondre continguts de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d’apologia del terrorisme o que atemptin contra els drets humans.
 2. No introduir o difondre en la xarxa de programes de dades ( virus i software nociu) susceptibles de provocar danys en els sistemes informàtics del proveïdor d’accés, els seu proveïdors o tercers Usuaris de la xarxa d’Internet.
 3. No difondre, transmetre o posar a disposició a tercers qualsevol tipus d’informació, element o contingut que atempti contra els drets fonamentals i les llibertats publiques reconegudes constitucionalment i en els tractats internacionals.
 4. No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers, qualsevol tipus d’informació, element o contingut que constitueixi publicitat il·lícita o deslleial.
 5. No introduir o difondre qualsevol informació i continguts falsos, ambigús o inexactes de forma que indueixin a error.

L’usuari serà l’únic responsable dels danys o prejudicis que es produeixin com a conseqüència de l’incompliment per la seva part.

 

 

5. ENLLAÇOS

 

Si desitja enllaçar el Lloc Web en qualsevol web, forro, xat , plataforma o xarxa social, està obligat a indicar que no compta la nostra supervisió o autorització. En cap cas es permet enllaçar el Lloc Web des de webs, plataformes, foros, xat, blogs o xarxes socials contràries a la llei o als bons costums.

És important aclarir que en cap enllaç suposa una vinculació entre MOSTRA’T, i el lloc des de el que es vinculi al Lloc Web, per lo que no som  responsables de les dades o continguts que es proporcionin.

Aquesta Web inclou enllaços amb altres pàgines Web de tercers, MOSTRA’T, no es fa responsable de les variacions en la relació amb les informacions, serveix i continguts generals de les citades pàgines Web.

 

 

6. TÉ PRESENCIA EN ALTRES PLATAFORMES I XARXES SOCIALS

 

Com podrà comprovar en el nostre Lloc Web, MOSTRA’T, s’utilitzen les xarxes socials i plataformes (Instagram). Per favor, tingui en compte que al accedir a qualsevol  d’aquestes xarxes o plataformes que les condicions d’ús aplicables són les que la plataforma té establertes, sobre les quals no tenim cap tipus de control.

 

 

7. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

El Lloc Web i tots els continguts (entre els que es troben , a títol enunciatiu i no limitatiu, les marques, logotips, textos, fotografies, icones, imatges, gràfiques, tecnologia, links, continguts audiovisuals o sonors, etc., així com el disseny gràfic, codi de Font i demès elements de software continguts en la present pàgina Web), són titularitat de MOSTRA’T. És per això que si vol realitzar actes d’explotació del Lloc Web o dels seus continguts (reproduir-los, transformar-los, comunicar-los, ect., més enllà de les activitats autoritzades per la Llei de Propietat Intel·lectual) necessita obtenir prèviament el nostre consentiment per escrit ( dades de contacte en la capçalera del present Avís legal), amb independència de les fites que el moguin. Així mateix queda prohibit eliminar les dades identificaries de MOSTRA’T, com a titular dels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial del Lloc Web o continguts.

 

Per últim, acceptar concedir una llicència d’ús gratuïta, sense limitació territorial i per la màxima extensió temporal permesa per la Llei, sobre els continguts que es pugin al Lloc Web per qualsevol mitjà o canal.

La responsabilitat derivada de l´ús sense autorització de materials protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial continguts en aquesta pàgina correspondrà exclusivament al usuari.

El fet de que no li sol·licitem que no deixi de realitzar un ús il·lícit o contrari a les presents condicions dels continguts no pot ser entès en cap cas com un consentiment o autorització del esmentat ús. Tampoc constitueix una renuncia al exercici de les accions legals que ens pugin correspondre.

 

 

8. RESPONSABILITATS PEL FUNCIONAMENT DE LA WEB

 

És important que recordi que li correspon a vostè tenir disponibles les eines per a la detecció i desinfestació de programes informàtics nocius. A banda de que MOSTRA’T, s’esforça per mantenir el Lloc Web lliure de virus, cucs o qualsevol altre element informàtic nociu, no podem garantir la seva completa absència.

Així mateix, MOSTRA’T, no es responsabilitza dels danys produïts en el software i equips informàtics dels usuaris durant la utilització dels serveis oferts en el Lloc Web, ni dels danys o perjudicis de qualsevol tipus que li siguin causats que portin causa de errades o desconnexions en les xarxes de telecomunicació que produeixin la suspensió cancel·lació o interrupcions del servei.

 

 

9. COMPLIMENT DE LA LEGALITAT EN MATÈRIA DE RESPONSABILITATS

 

MOSTRA’T, vetlla per l’exactitud de les dades que apareixen publicades al Lloc Web. Siusplau, si detecta qualsevol errada en el Lloc Web posis en contacte amb nosaltres a la direcció de correu electrònic hola@mostrat.cat.

Val a dir, que tot i els nostres esforços, internet no és un mitjà inexpugnable, per lo que no podem garantir que els continguts i informacions es mostrin sempre actualitzats en la seva última versió. Sempre que sigui possible, els informarem de qualsevol interrupció que afecti a la informació mostrada en el Lloc Web. Així mateix, MOSTRA’T, no serà responsable del error d’accés de diferents pàgines del Lloc Web, quan aquestes siguin causades per motiu que siguin aliens al nostre control.

MOSTRA’T, no serà responsable del mal ús que els usuaris del Lloc Web puguin fer del Lloc Web o dels seus continguts, ni d’aquells usos que siguin contraris a la bona fe, a la legalitat o al present Avís Legal. Així mateix, MOSTRA’T, declina qualsevol responsabilitat derivada de la infracció dels drets de propietat intel·lectual de qualsevol part dels usuaris.

Tampoc podem controlar ni gestionar la integritat, el funcionament i la certesa dels nostres enllaços que puguin aparèixer en el Lloc Web a llocs d’internet que no són de la nostra titularitat. Per això, declinem qualsevol responsabilitat sobre els mateixos.

 

 

10. DURACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS

 

Per adaptar el text legal a la realitat del Lloc Web, ens reservem el dret de modificar-lo o actualitzar-lo en qualsevol moment, per lo que recomanem consultar-ho amb freqüència.

Si qualsevol clàusula inclosa en el present Avís Legal fos declarada total o parcialment nul·la o ineficaç, subsistint en el present Avís Legal en tot lo demés.

 

 

11. EL CONVIDEM A COMUNICAR QUALSEVOL COMENTARI O DUBTE

 

Posem a la seva disposició el correu electrònic hola@mostrat.cat per que l’utilitzi sempre que tingui un dubte, consulta o comentar, tant de contingut de la web, com en relació als terminis legals de la mateixa.

Així mateix, si detecta algun error en la informació oferida o en la configuració, actualització i contingut del Lloc Web, li agrairíem que ho posi en coneixement del MOSTRA’T en la direcció anteriorment referida.

 

 

12. NORMATIVA APLICABLE I JURISDICCIÓ

 

Les presents Condicions es regiran i s’interpretaran conforme a la legislació espanyola, al igual que la resolució de qualsevol controvèrsia o divergència relacionada amb el present Lloc Web. L’ús dels serves del present Lloc Web, suposen l’acceptació expressa de la jurisdicció espanyola.

Així mateix, les parts acorden que qualsevol litigi, discrepància, qüestió o reclamació resultant de l’execució i la interpretació de les presents condicions o relacionades amb elles, o altres textos que puguin estar present al Lloc Web, es resoldran en el Jutjats i Tribunal de Granollers amb renúncia expressa a qual vol altre dret o demarcació jurisdiccional que pugui resultat competent (sempre i quan no existeixi un conflicte protegit per Llei doncs en aquest cas seria d’aplicació preferentment el lloc designat en la legislació aplicable.)

Data de l’última actualització: Febrer de 2019